Шан Нихари Къри 60гр;

Направи VIP
  • Цена:
  • 2.85 лв.
  • Категория: Предлага
  • Област: обл. Варна
  • Град: гр. Варна
  • Публикувана на:
    19.05.2018 08:40:36
  • Транспорт:
    С куриерска фирма или на място в магазинът ни във Варна
  • Обява номер:
    4137
ИЗТЕКЛА ОБЯВА, проверете най-новите

Обявата е видяна 207

Алармирай

Описание на офертата

 Микс подправки за яхния с месо;

Съдържание: Червено Чили, Сол, Червен пипер, Семена нигела, чесън, Сушен лук, Джинджифил, Кимион, Дафинов лист, Зелен кардамон, Резене, Черен пипер, Карамфил, Малтодекстрин, Хидролизиран соев протеин, Тръстикова захар, Рапично олио, Силициев диоксид;
 
Без консерванти и изкуствени оцветители; 
 
Подходящо за вегетарианци; 
 
Халал;
 
Произход: Пакистан
 
 Рецепта: Необходими продукти: Нужни продукти: Месо (телешко/агнешко / пилешко): 1кг, 4-6 големи парчета; Кокали: 2 кг (Джолан и Костен мозък), 1 Лук средно нарязан, Брашно
100г/ 1 чаша, разтворено с 2 чаши вода, Олио за готвене 175мл/ 1 чаша, Шан Нихари Микс 1 пак, разтворен с ½ чаша вода; Начин на приготвяне: Загрейте ½ чаша олио, добавете месото и Шан микса и пържете докато олиото се отдели. Добавете 18 ч/ 3 ½ л. вода и кокали, разбъркайте и оставете да заври. Покрийте и оставете да се готви на слаб огън ( за телешко 6 часа, Агнешко / Козе 4 часа, Пилешко 3 часа). Махнете кокалите, съберете мозъка , като махате костите. Добавете мозъка към соса. Постепенно добавайте разрвореното брашно към соса. Оставете да заври и гответе около 15 мин като разбърквате. Запържете лука в останалото олио, до златисто и прибавете към Нихарито. Покрийте и оставете да къкри за около 10 мин на слаб огън.Махнете излишното олио преди да сервирате ако желаете. Предложения за сервиране: Гарнирайте с нарязани на колела зелени чилита, пресни резени джинджифил и лайм. Сервирайте горещо с нан.
 
Безплатна доставка за поръчки над 50лв!








Други предложения