Шан Микс Подправки Биряни 50гр

Направи VIP
  • Цена:
  • 2.85 лв.
  • Категория: Предлага
  • Област: обл. Варна
  • Град: гр. Варна
  • Публикувана на:
    09.01.2018 03:08:33
  • Транспорт:
    С куриерска фирма или на място в магазинът ни във Варна
  • Обява номер:
    4156

Обявата е видяна 67

Алармирай

Описание на офертата

 Микс за вкусен ориз с месо; 

Съдържание: Сол, Червено чили, Джинджифил, Чесън, Сушен лук, Кимион, Нигела, Куркума, Кориандър, Зелен кардамон,Черен пипер, Карамфил, Малтодекстрин, Хидролизиран соев протеин, Захарна трастика, Лимонена киселина, Рапично олио, Натурални и Изкуствени хранителни аромати, Силициев диоксид (Противослепващ агент); 
 
Без консерванти и изкуствени хранителни оцветители; 
 
Хранителна информация; Порции: 5; Порция: 10гр; Типични стойности както се продава; За порция - За 100гр - *%: Енергия 105kJ/25kcal - 1047kJ/ 250kcal - 1%; Общо мазнини 1гр - 10гр - 1%, наситени 0гр - 0гр - 0%; Въглехидрати 3гр - 30гр, захари 2гр - 20гр - 2%; Диетични фибри 1гр - 10гр; Белтъци 1гр - 10гр; Сол 3.4гр - 33.5гр - 57%; *Препоръчителен прием за възрастен;
 
Подходящо за вегетарианци; 
 
Халал; 
 
Произход: Пакистан
 
Вкусен ориз с месо; Необходими съставки: Месо от кокал-1 кг малки парчета, Басмати ориз -750 г., лук-250 г-фино нарязан, Домати-250г./3 средно големи нарязани на кубчета, магданоз/ пресен кориандър- ½ чаша, нарязан,  Ментови листа ½ ч. ситно нарязани, 200 г/1 чаша разбито кис.мляко, олио-175 мл/1 ч. Пилаф Биряни 1 пак. с ½ чаша вода. Инструкции за готвене:1.Загрейте олиото и изпържете лука до златисто. Домавете месото, Шан Биряни микса бъркайте и пържете 5мин.. Добавете кис. Мляко и водата (за телешко /агнешко 4 чаши, за пилешко 2 чаши. Покрийте и гответе на слаб огън докато месото омекне. 2.Добавете доматите и гответе на силен огън докато олиото не се отдели от соса. Тогава оставете настрани. 3.Отделно:в 15 чаши / 3 литра гореща вода, разбъркайте  в 3 суп.л Шах сол и накиснате ориз. Варете ориза, докато е ¾ приготвен. Дръпнете от огъня и изцедете. 4.Разнесете половината ориз в тенджерата и добавете месо с къри отгоре. Покирийте с останалия ориз ( Поръсете със жълт оцветител за храна ако желаете). Поръсете със пресния кориандър и ментовите листа . Покрийте и гответе на слаб огън, докато ориза омекне(5-10 мин). Смесете, преди да сервирате! Съвет: използвайте стар дългозърнест ориз Басмати. Начинаещите е добре да използват леко сварен Сайла ориз. Месо: Използвайте парчета гърди и плешки.

Безплатна доставка за поръчки над 50лв!








Други предложения